Harmonica lesLes nemen op de Steirische harmonica.

Zoals gezegd is het voor iedereen mogelijk om mooie muziek te maken op de Steirische harmonica. Er bestaan meerdere soorten harmonica’s en natuurlijk hebben we de accordeon ook nog, maar als we het hebben over de Oostenrijkse muziek zoals wij dat kennen, is de Steirische het instrument wat je zoekt. De Steirische harmonica heeft de juiste klank en voldoende knoppen voor de gezellige Oostenrijkse muziek. Ook de klassieke, echte volksmuziek komt het beste uit op de Steirische. Heb je mensen in je vriendenkring die minder van jodel en polkamuziek zijn gecharmeerd? Geen zorgen, je kunt ze met de Steirische ook verrassen met Ierse volksmuziek of bijvoorbeeld Nederlandse muziek.

Enthousiast geworden? Dan gaan wij je leren spelen! Om te beginnen ben je natuurlijk een harmonica nodig. Je kunt bij ons een harmonica huren, maar als je zeker weet dat dit je hobby gaat worden, kun je bij ons ook een harmonica aanschaffen. We leveren verschillende merken en modellen, voor beginners tot professionals. Wil je het eerst eens voor een periode proberen? Kijk dan onder het kopje verhuur wat de mogelijkheden zijn.

Het is verstandig om in het begin wekelijks les te nemen, op die manier leer je het snelst de basis en eerste liedjes. Daarna kun je als je wilt wat meer tijd tussen de lessen nemen. Als je de basis eenmaal goed onder de knie hebt, kun je ook veel liedjes zelf instuderen. In de lessen leer je dan weer nieuwe grepen en technieken, zodat je steeds weer nieuwe stukken kunt leren en verder kunt!

Ook voor de gene die niet in het Noorden wonen hebben wij mogelijkheden. Ons team bestaat uit docenten uit het hele land die je graag op weg helpen met harmonica spelen!

Nieuws & Links

HarmonicaHuys
De website Harmonicales.nl is een onderdeel van het HarmonicaHuys.nl


Gebruikte harmonica's
Wij hebben altijd wel gebruikte harmonica's voor een schappelijke prijs. Wil je ze bekijken? Klik hier!


Webshop
Wij hebben een online webshop voor benodigheden en muziek boeken voor de harmonica. Klik hier om een kijkje te nemen.

© AndereKijk 2013